[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
Arkadaşlar size ücretli tk Domain i nasıl ücretsiz bir şekilde alacağımızı göstereceğim. Bir Nokta TK alan adı nedir? TK ile biten bir alan adıdır - TürK İnternet Adresi. Kaydı, yönetimi ve hatırlaması kolaydır. Türk internet pazarı büyüyor. 16 milyonun üzerinde online kullanıcısıyla, web site sahipleri için, insanların onları bulacağı yeri kolay hatırlayabilecekleri hale getirmek, hiç bu kadar önemli olmamıştı. Fakat bu, mevcut 20 farklı .TR alan adı tipi ve bu alan adlarının karmaşık kayıt süreci ile her zaman kolay değildir. Ama şimdi Türkiye'ye Nokta TK geldi! Nokta TK alan adları Basit ve hatırlaması kolay Türkiye ve kültürünü temsil eden CULTURE.TK gibi. Kolay ve hatırlanabilir! Hızlı ve kolay kayıt Alan adınızı kullanmaya hemen başlayabilirsiniz Çok sayıda yüksek değerli alan adları kaydetmeye müsaittir Hâlâ talep edebileceğiniz, çok değerli isimler var! Değeri yüksek Hemen kullanıma hazır, ucuz alan adları ve çok yıllı kayıtlarda indirimler. Tüm Nokta TK alan adları web adres (URL) yönlendirme için kurulabilir ya da bir Alan Adı Sunucusu (DNS) ile kullanılabilir. URL yönlendirmesi ile Nokta TK alan adınıza gelen tüm ziyaret(çi)ler mevcut diğer web adresine yönlendirilecektir. Nokta TK DNS Bir DNS Sunucu ya da Nokta TK DNS Service kullanırsanız, ayrıca diğer sunucu adlarını ([Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mail.alanadiniz.tk) ve diğer hizmetleri de kullanabileceksiniz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bürokrasi yok .TK alan adları, herkesin belge göndermeksizin, kayıt yapması için uygundur! .TK alan adları için talep çok çabuk büyüyor - ve bunun bir parçası olmak inanılmaz derecede kolay. Alan ad(lar)ınızı bu siteden kaydedebilir ya da bir ortağımız olabilirsiniz. Nokta TK Registry, özel sektörce finanse edilir ve İstanbul (Türkiye), Amsterdam (Hollanda), Londra (Birleşik Krallık) ve Douglas (Man Adası)'ta ofisleri bulunmaktadır. Yönetim takımı, deneyimli elemanları, tüm ülkelerde çoklu temel omurgaları ve dünyanın her köşesine yerleşmiş DNS kök-sunucuları ile Nokta TK milyonlarca kaydı yönetebilir. Resmi Web sitesi: Dot TK - Renaming The Internet 12,5 TL ödeyerek .tk uzantılı alan adına sahip olunabiliyor.Fakat biz şimdi bedava alacağız. Aşşağıdada resimde örnek verdiğim gibi paralı alındığına dair resmi sitesinden aldığım caps. <table id="ncode_imageresizer_warning_1" class="ncode_imageresizer_warning" width="509"> <tr> <td class="td1" width="20">[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</td> <td class="td2" unselectable="on">Resim boyutu küçültülmüstür. Resimi orjinal boyutlara getirmek için lütfen resim üzerine tiklayiniz.</td></tr></table>[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adım adım Ücretsiz 1 Senelik tk alma, anlatıyorum: 1) Siteyi kandırıp Türkiye dışından bir yerden bağlandığımızı zannettirmek için kendimi bir online proxy sitesi buluyoruz.(Eğer, "Ben başka kullanacağım.", diyorsanız resimleri gösteren bir online proxy sitesi bulmalısınız.Çünkü üye olurken doğrulama kodu gireceğiz.) Ben ProxyGizlen.Com Web Proxy - ip gizleme Servisi kullanıyorum. 2) Açılan sayfadaki adres çubuğuna dot.tk yazıp enterlıyoruz.Karşımıza ecnebiler için olan dot.tk sayfası gelecek. Web Domain’ e tıklıyoruz.Boşluğa istediğimiz alan adını yazıp next diyoruz.Önümüze bir sayfa daha gelecek ona da next diyoruz. 3) Karşımıza çıkan kutucukları kendimize göre dolduruyoruz.Your Web Site URL yazan yere yönlendirme adresi yazıyoruz.Mesela Incompatible Browser | Facebook adımız yazabiliriz.Şimdi bir daha nextliyoruz.Kutucuklara istenen bilgileri yazıyoruz ve bir daha tıklıyoruz.e-posta kutumuza bir doğrulama linki gelecek hesabımızı doğruluyoruz ve işlem bitiyor. Örnek: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bedava .tk domainimiz hayırlı olsun... / Fidel |
Ücretsiz Tk domain dns sınırsız free
admin- Mesaj Sayısı : 622
- Post n°1